Ofyr

Mensen zijn al jarenlang gek van een haardvuur, of dit nu buiten is of in de vorm van een open haard in de woonkamer. Met een OFYR bbq heb je niet alleen een prachtig vuur in de tuin, je hebt tevens een mooie barbeque om de lekkerste producten op te bereiden. Een brede dikke rand verzekerd je dat je vlees, groente, vis of je pan op kunt zetten. Het rooster zorgt ervoor dat je ook boven het vuur, je producten heerlijk kunt grillen en roosteren.

Prachtige sokkel en schaal

Je kunt de sokkel en de schaal in twee kleuren krijgen, zowel in een oranje roestkleur of modern zwart. Omdat de schalen en de sokkel is vervaardigd van cortenstaal, kan deze gaan roesten bij vocht wat de sokkel een nog mooier uiterlijk geeft. Hoe meer roest erop de sokkel komt, hoe mooier deze wordt. Afdekken is niet nodig, en je kunt de OFYR zowel zomer als winter eenvoudig buiten laten staan. Het regenwater kan eenvoudig weglopen door het gat wat zich onderin bevindt. 

Ofyr

Genieten van de warmte na een heerlijke maaltijd

Wat is er nu gezelliger dan na een heerlijke maaltijd buiten, nog met vrienden of familie te genieten bij een prachtig en lekker warm open vuur. Met de OFYR kan dit waarheid worden, na het eten heb je als het ware een soort kampvuur waar je tot in de late uurtjes van kunt profiteren. Je hoeft er niet bang voor te zijn dat je het koud krijgt, want de warmte die van de vuurschaal af komt zorgt dat je tot de late uurtjes buiten kunt blijven zitten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.