Logo Aroma Club

Veel mensen vinden het heerlijk om een kopje koffie te nemen na hun maaltijd als ze uiteten zijn geweest bij een goed restaurant. Naar ieders voorkeur natuurlijk sommige mensen nemen liever een toetje zoals ijs of taart. Je kan het ook combineren natuurlijk, of wat denk je van een heerlijke irishcoffee. Op het moment dat je bij een goed hotel of restaurant een kopje koffie besteld is het dan ook zeer gebruikelijk dat er goede service bij zit. Je kopje wordt gebracht op een schoteltje met zakjes suiker, creamer en natuurlijk een koekje. Het belangrijkste van een kopje koffie in de horeca is dan ook niet alleen het product zelf maar ook de service van die vriendelijke ober die het je aanbied.

Horeca

Goede service is natuurlijk de kern van een goed restaurant of hotel, als ober weetje hoe je ieder soort persoon het beste en het vriendelijkst moet benaderen. De klant is koning en dit weet het personeel. Het is immers de moto van de meeste restaurants en dit dragen ze dan ook duidelijk uit naar buiten. De klant wil natuurlijk in het zonnetje gezet worden en vind het fijn als die het gevoel heeft dat hij/zij speciaal behandeld wordt. Het zit hem dan ook vaak in de kleine dingen, zoals: een kopje koffie in de horeca. Een kopje koffie is vaak de afsluiter van een gezellige avond dus die moet dan ook perfect gepresenteerd worden zodat de klant dit onthoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *